Be true seekers

Gårdagen bestod av skola, hade samhäll, mediaämnen och dans. Dansen gick faktiskt rätt bra igår. Nöjd om något. Efter dansen blev de bussen hem för tisdagsmys med ljus och portkod1321, tråkigt nog så är de slut nu:/ Halvtaskigt sista avsnitt, men slutet var bra iaf. Förövrigt så hoppas jag på att få min glossybox idag!:D Annars så får vi se vad dagen har att bjuda på!:) 

‘A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality

Vad du än gör ta inga råd från mig, jag vet att dom inte fungerar någe bra. 

Längtar!

 
Åh, jag vill ha december nu. Lov, julafton, VSFS! 
Suttit å glott på förra årets VSFS. 
Sjukt vilket jobb de är för att lyckas få de att bli såhär proffsigt! 

If i Stay the Night, we could fall in love

Luckiest girl

Tell me something I don´t know
Tell me something I care about
Give me something tonight
Give me something before I die

Det ordnar sig

Veckan har gått otroligt fort, har kikat oth, pluggat och bara fördrivit tiden med att vara med människor som gör mig glad. Igår så blev de mys hos systeryster med henne och lillkillen och mot kvällen så blev de att fira kusin som blev 21. Insåg även igår att de snart är jul också, åh..jag längtar så otroligt mycket, få lyssna på julmusik, pyssla,baka osv och bara få ha de mysigt och slippa tänka på skolan. Längtar även sjukt mycket till våren, studentfester, kryssning, födelsedagar, balen och helt klart ta studenten och stå där på balkongen och känna lyckan att man faktiskt har klarat av gymnasiet! 

<3

Yeah, You could be the greatest You can be the best You can be the king kong banging on your chest

Jaha, då var de dags för ny vecka igen. Helgen har vart bra, fredagen spenderades med att göra smycken med Bella och massa tok hittades på där imellan. På lördagen blev de öppethus och jag och Bella stod och sålde smycken. Gick jättebra faktiskt!:) Efter så åkte jag hem och sov ett tag, helt jäkla slut, fattar inte, sover så sjukt mycket ändå aptrött jämt. Taggar inför morgondagen då de är dags för dans, 

Jag vill ha dig här på riktigt inatt & suga liv ur din halspulsåder:

Shit i love

RSS 2.0